Search
Close this search box.

Over ons dagelijks bestuur

Het dagelijks bestuur bestaat uit een voorzitter, secretaris, penningmeester en een aantal algemene leden. We vergaderen minimaal tien keer per jaar. Je vindt de data in onze agenda. Samen met bewoners zetten we ons in om wonen in de binnenstad van Arnhem fijn te maken en houden. Waarom we dat doen en wie we zijn? Op deze pagina stellen we ons aan je voor.

 

Job Vogel

Voorzitter

Ik ben geboren en getogen Arnhemmer en na wat omzwervingen via Amsterdam en Oosterbeek terug in het centrum van Arnhem. Na een carrière in de creatieve industrie doceer ik tegenwoordig concept-ontwikkeling voor nieuwe media aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (Academie IT & Mediadesign). Mijn vrije tijd breng ik graag door op een van mijn klassieke motorfietsen of in mijn werkplaats. Binnen 6811 houd ik mij voornamelijk bezig met veiligheid en groen. Ik heb een zwak voor klimaat-adaptatie / urban farming en ik denk dat op beide vlakken nog veel te behalen valt. Daar zet ik me binnen onze wijk graag voor in!

 

Dick Vos

Geluids- en luchtkwaliteit

Ik ben in één van de elf steden in Friesland, om precies te zijn Bolsward, geboren. Na mijn studie in Groningen ben ik samen met mijn vrouw in 1977 in Arnhem komen werken (Willemsplein) en wonen (Schilderstraat). Datzelfde jaar nog zijn we naar Doorwerth verhuisd, maar ik ben wel tot in 1985 in Arnhem blijven werken. In 1983 zijn we naar Wageningen verhuisd waar we een gezin hebben gesticht. Ondanks het feit, dat mijn werkgebied de gehele wereld betrof, hebben mijn vrouw en ik – na mijn pensionering – de wens uitgesproken terug te keren naar Arnhem, maar dan – dichter bij de voorzieningen – in de binnenstad. Sinds 2021 wonen we dan ook weer in Arnhem. Ik heb me bij Arnhem6811 aangesloten, omdat ik iets voor de stad terug wil doen voor al die plezierige jaren die ik in Arnhem heb doorgebracht. Daarbij stel ik niet primair mijn eigen geluk voorop, maar wens de stad weer “de Genoeglijkste” te maken voor de huidige en toekomstige generaties. Binnen Arnhem6811 houd ik mij voornamelijk bezig met de aspecten luchtkwaliteit, omgevingslawaai, laadpalen en deelvervoer.

 

Patrick Arink

Communicatie en interim-voorzitter

Ik ben Patrick Arink, 56, journalist, en ik kwam in 1988 in Arnhem wonen om voor Loesje teksten te schrijven. Ik heb jarenlang gewoond op de Turfstraat. Tegenwoordig woon ik iets verderop, in het Spijkerkwartier. Maar ik blijf me verbonden voelen met de binnenstad, dus dat is voldoende reden om actief te zijn voor Arnhem6811. Bijvoorbeeld omdat het juist in de binnenstad belangrijk is dat de stem van bewoners goed gehoord wordt. Binnen Arnhem6811 houd ik me vooral bezig met communicatie. Daarnaast heb ik op dit moment de rol van interim-voorzitter.

Kees Kant

Werkgroep Groen

Ik ben geboren in Nieuwendijk, een dijkdorp op de grens met de Biesbosch. In het Land van Altena groeide ik op. Dat is het grensgebied tussen de grote rivieren op de grens van  Brabant en Zuid-Holland. Sinds 1970 woon en werk ik in Arnhem. Sinds 2008 zit ik aan het Velperplein. Ik heb me aangesloten bij Arnhem6811, omdat ik wil bijdragen aan de aantrekkelijkheid van de binnenstad. Met name op het gebied van groen/water en beleving/leefbaarheid. Ik denk mee over de positieve bijdragen die medebewoners presenteren. En speciaal op het gebied van groenbeleving en water draag ik mogelijkheden aan.  Denk aan gevarieerder en biodivers groen dat ook door de gemeente goed onderhouden wordt. En……. een bovengrondse loop van het Jansbeekwater, die eerder de stadsgrachten van water voorzag!

Bert de Jong

Netwerker en interim-voorzitter

Geboren in Amsterdam, woon ik sinds 1981 in de regio Arnhem. Ik ben getrouwd met Rita. In Amsterdam deed ik de Hogeschool voor Elektrotechniek. Daarna heb ik de opleiding Vastgoed (HBO) in Utrecht gedaan en ben ik in 1999 beëdigd als registermakelaar en taxateur. Ik ben bestuurder of directeur geweest in diverse organisaties in Arnhem. Wij hebben geen kinderen en daarom ben ik actief op het gebied van diverse stichtingen in Arnhem, zoals Stichting Koningsdag Arnhem, Stichting Viering 4 en 5 mei, Stichting Bridge to Liberation en Stichting Trolley Arnhem. Ook zit ik in diverse raden van advies. Ik heb iets met Arnhem. En ik voel me op mijn plek bij Arnhem6811, zeker nu ik op het mooie Audrey Hepburnplein uitkijk.

Marcel Rol

Werkgroep Groen

In 1954 ben ik geboren in het Noord-Hollandse Zaandam. Door mijn werk kwam ik vanaf 1980 in de regio Arnhem-Nijmegen terecht. Sinds 2016 woon ik in de binnenstad. Ik kende de stad al, omdat ik met mijn bedrijf Autotelex in 1992 koos voor een kantoorpand aan de Jansbuitensingel. Marcel van Empel maakte me enthousiast voor Arnhem6811. Samen met Kees Kant vorm ik de werkgroep Groen. 

Sebastian Paolini van Hefteren

Penningmeester

Sinds 2012 woon ik Arnhem, met een pauze tussendoor om in Wageningen te studeren. Sinds één jaar woon ik in de Arnhemse binnenstad met mijn Rotterdamse vriendin en heel veel planten. Met een studieachtergrond in Geo-informatie Wetenschappen, en Internationaal Land- en Waterbeheer, heb ik een passie voor groen, klimaat en een sociale woonomgeving. Ik heb mij aangesloten bij Arnhem6811 om lokale impact te kunnen maken. Als penningmeester van Arnhem6811 hoop ik, samen met het team, allerlei mooie lokale initiatieven te kunnen verwezenlijken.