Over onze kernteamleden

Het kernteam bestaat uit een voorzitter, secretaris, penningmeester en een aantal algemene leden. We vergaderen minimaal tien keer per jaar. Je vindt de data in onze agenda. Samen met bewoners zetten we ons in om wonen in de binnenstad van Arnhem fijn te maken en houden. Waarom we dat doen en wie we zijn? Op deze pagina stellen we ons aan je voor.

Mars van Empel

Penningmeester

Sinds dertien jaar woon ik in de Velperpoortslangstraat. Jarenlang heb ik met veel plezier de wereld bevaren als Maitre D’Hotel bij Holland Amerika Lijn. Ook heb ik twee discotheken gehad in de Groningse binnenstad. Helaas zit ik al ruim 23 jaar in de WAO door een zwaar verkeersongeluk. Na velen jaren niks doen was ik het zat, om alleen maar commentaar vanaf de zijlijn te leveren. Bij bewonersplatform Arnhem6811 kun je daadwerkelijk wat betekenen voor je omgeving. Al kan die impact minuscuul zijn, je bent betrokken en je ontmoet medebewoners met postcode 6811. Mijn ambitie is dat onze wijk een fijne, groene omgeving blijft, waarin bewoners en (horeca)ondernemers plezierig samenwerken en leven. Binnen de kerngroep ben ik verantwoordelijk voor de website en Facebook.

Ela Franzke

Notulist & projectleider groen

In 2017 ben ik gaan samenwonen in het centrum van Arnhem en tegenwoordig woon ik in de Bastionstraat. Op de Hogeschool van Hall Larenstein in Velp ben ik in 2016 begonnen met de opleiding Bos- en Natuurbeheer met specialisatie Mens en Natuur. Hiernaast volg ik een minor Eventmanagement aan de Hogeschool Utrecht. Sinds 2017 ben ik ook vaak te vinden in LuxorLive, wellicht heb je wel eens een drankje bij mij aan de bar besteld! Ik heb het altijd leuk gevonden om naast studie en werk nog wat extra’s te doen en er werd gevraagd of ik interesse had om mij bij Arnhem6811 aan te sluiten. Vanaf oktober 2020 draai ik mee met het team. Ik notuleer bij de vergaderingen en zet mij in voor een groene stad, want van een groene leefomgeving word ik heel gelukkig!

Renzo Koopmans

Voorzitter

Ondertussen woon ik alweer meer dan 14 jaar in de binnenstad van Arnhem. In die jaren heb ik de binnenstad zien opbloeien. Hoewel er af en toe wat problemen zijn, woon ik nog altijd met veel plezier in de stad. Om wat terug te kunnen doen, heb ik me in 2019 aangemeld als vrijwilliger bij Arnhem6811. Misschien wel precies op het goede moment. Er waren wat wisselingen en we moesten ons een beetje opnieuw uitvinden. Door corona liep alles wat anders, maar toch zijn we bezig om onze nieuwe draai te vinden. Ik ben verder ook betrokken bij de Binnenstadskrant

Job Vogel

projectleider veiligheid

Ik ben geboren en getogen Arnhemmer en na wat omzwervingen via Amsterdam en Oosterbeek terug in het centrum van Arnhem. Na een carrière in de creatieve industrie doceer ik tegenwoordig concept-ontwikkeling voor nieuwe media aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (Academie IT & Mediadesign). Mijn vrije tijd breng ik graag door op een van mijn klassieke motorfietsen of in mijn werkplaats. Binnen 6811 houd ik mij voornamelijk bezig met veiligheid en groen. Ik heb een zwak voor klimaat-adaptatie / urban farming en ik denk dat op beide vlakken nog veel te behalen valt. Daar zet ik me binnen onze wijk graag voor in!

Bert de Jong

Netwerker

Geboren in Amsterdam, woon ik sinds 1981 in de regio Arnhem. Ik ben getrouwd met Rita. In Amsterdam deed ik de Hogeschool voor Elektrotechniek. Daarna heb ik de opleiding Vastgoed (HBO) in Utrecht gedaan en ben ik in 1999 beëdigd als registermakelaar en taxateur. Ik ben bestuurder of directeur geweest in diverse organisaties in Arnhem. Wij hebben geen kinderen en daarom ben ik actief op het gebied van diverse stichtingen in Arnhem, zoals Stichting Koningsdag Arnhem, Stichting Viering 4 en 5 mei, Stichting Bridge to Liberation en Stichting Trolley Arnhem. Ook zit ik in diverse raden van advies. Ik heb iets met Arnhem. En ik voel me op mijn plek bij Arnhem6811, zeker nu ik op het mooie Audrey Hepburnplein uitkijk.

Leo Berrevoets

NETWERKER

Ik ben geboren en getogen in Amsterdam en woon sinds 2008 in Arnhem met mijn vrouw, dochters (14 en 16) en hond Siepp. Vanaf 2008 tot 2017 werkte ik bij de gemeente Arnhem als Projectmanager Vastgoed en gebiedsontwikkeling. Zo heb ik de stad (en politiek) goed leren kennen en een breed netwerk in de stad opgebouwd. Dat komt me nu goed van pas als Manager Vastgoed & Exploitatie bij het Sportbedrijf Arnhem. Sinds 2016 wonen we in het Paradijs, een fantastisch mooie locatie naast de Eusebiuskerk. Vanuit mijn functie, interesse en ambitie wil ik graag mijn bijdrage leveren aan het verbeteren van onze leefomgeving. Daarom ben ik lid geworden van het kernteam van Arnhem6811. Zo hoop ik samen met de anderen mijn steentje te kunnen bijdragen. 

Charlene Matser

Online marketing

Inmiddels woon ik ruim 10 jaar in het prachtige en groene Arnhem. Samen met mijn vriend, kat en binnenkort onze zoon woon ik nu sinds 2 jaar in de binnenstad van Arnhem. In 2018 heb ik de opleiding Media, Informatie en Communicatie afgerond op de Hogeschool van Amsterdam. Bij Arnhem 6811 houd ik mij dan ook hoofdzakelijk bezig met de online communicatiemiddelen zoals de website. Naast mijn vrijwilligerswerk voor Arnhem 6811 heb ik 2 bedrijven; ontwerpbureau Designed by C en online marketing bureau Novo Media.