Over ons dagelijks bestuur

Het dagelijks bestuur bestaat uit een voorzitter, secretaris, penningmeester en een aantal algemene leden. We vergaderen minimaal tien keer per jaar. Je vindt de data in onze agenda. Samen met bewoners zetten we ons in om wonen in de binnenstad van Arnhem fijn te maken en houden. Waarom we dat doen en wie we zijn? Op deze pagina stellen we ons aan je voor.

Ela Franzke

Notulist & projectleider groen

In 2017 ben ik gaan samenwonen in het centrum van Arnhem en tegenwoordig woon ik in de Bastionstraat. Op de Hogeschool van Hall Larenstein in Velp ben ik in 2016 begonnen met de opleiding Bos- en Natuurbeheer met specialisatie Mens en Natuur. Hiernaast volg ik een minor Eventmanagement aan de Hogeschool Utrecht. Sinds 2017 ben ik ook vaak te vinden in LuxorLive, wellicht heb je wel eens een drankje bij mij aan de bar besteld! Ik heb het altijd leuk gevonden om naast studie en werk nog wat extra’s te doen en er werd gevraagd of ik interesse had om mij bij Arnhem6811 aan te sluiten. Vanaf oktober 2020 draai ik mee met het team. Ik notuleer bij de vergaderingen en zet mij in voor een groene stad, want van een groene leefomgeving word ik heel gelukkig!

Job Vogel

Voorzitter

Ik ben geboren en getogen Arnhemmer en na wat omzwervingen via Amsterdam en Oosterbeek terug in het centrum van Arnhem. Na een carrière in de creatieve industrie doceer ik tegenwoordig concept-ontwikkeling voor nieuwe media aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (Academie IT & Mediadesign). Mijn vrije tijd breng ik graag door op een van mijn klassieke motorfietsen of in mijn werkplaats. Binnen 6811 houd ik mij voornamelijk bezig met veiligheid en groen. Ik heb een zwak voor klimaat-adaptatie / urban farming en ik denk dat op beide vlakken nog veel te behalen valt. Daar zet ik me binnen onze wijk graag voor in!

Bert de Jong

Netwerker

Geboren in Amsterdam, woon ik sinds 1981 in de regio Arnhem. Ik ben getrouwd met Rita. In Amsterdam deed ik de Hogeschool voor Elektrotechniek. Daarna heb ik de opleiding Vastgoed (HBO) in Utrecht gedaan en ben ik in 1999 beëdigd als registermakelaar en taxateur. Ik ben bestuurder of directeur geweest in diverse organisaties in Arnhem. Wij hebben geen kinderen en daarom ben ik actief op het gebied van diverse stichtingen in Arnhem, zoals Stichting Koningsdag Arnhem, Stichting Viering 4 en 5 mei, Stichting Bridge to Liberation en Stichting Trolley Arnhem. Ook zit ik in diverse raden van advies. Ik heb iets met Arnhem. En ik voel me op mijn plek bij Arnhem6811, zeker nu ik op het mooie Audrey Hepburnplein uitkijk.

Charlene Matser

Online marketing

Inmiddels woon ik ruim 10 jaar in het prachtige en groene Arnhem. Samen met mijn vriend, kat en binnenkort onze zoon woon ik nu sinds 2 jaar in de binnenstad van Arnhem. In 2018 heb ik de opleiding Media, Informatie en Communicatie afgerond op de Hogeschool van Amsterdam. Bij Arnhem 6811 houd ik mij dan ook hoofdzakelijk bezig met de online communicatiemiddelen zoals de website. Naast mijn vrijwilligerswerk voor Arnhem 6811 heb ik 2 bedrijven; ontwerpbureau Designed by C en online marketing bureau Novo Media.