Komende woensdag mogen we weer stemmen. Dan worden de Provinciale Statenverkiezingen gehouden en vinden tegelijkertijd de Waterschapsverkiezingen plaats. In de Arnhemse binnenstad kun je bij zes stembureaus stemmen. Je kunt je stem tussen 19.30 uur en 21.00 uur uitbrengen in de klassieke trolleybus die dienst doet als mobiele stembus.

De mobiele stembus van de gemeente rijdt van 10:00 tot 21:00 uur door Arnhem langs verschillende haltes. De laatste halte van de trolleybus voor de stembussen sluiten, is op het Willemsplein. Vanaf 19.30 uur heb je de kans om je stem uit te brengen op een originele manier.

Hier kun je stemmen:
Je kunt bij de verkiezingen van woensdag 15 maart stemmen bij alle stembureaus in Arnhem, maar het handigste is het natuurlijk om een stembureau te kiezen bij jou in de buurt. Hieronder vind je een overzicht van alle stembureaus binnen het postcodegebied 6811.

– Ontvangsthal Arnhem Centraal, Stationsplein 38 Arnhem
– Boekhandel Loopvis, Coehoornstraat 10 Arnhem
– Rozet, Kortestraat 16 Arnhem
– Musis, Velperplein Arnhem
– Stadhuis, Koningstraat 38 Arnhem
– Mobiele stembus, Willemsplein Arnhem (Van 19.30 tot 21.00 uur)

Niet vergeten:
Om te stemmen heb je niet alleen je stempas nodig, maar ook een geldig legitimatiebewijs.