Binnenstad Platform Arnhem 6811 is op zoek naar een nieuwe Voorzitter


Na een aantal jaren stopt onze voorzitter Renzo ermee. Dat vinden wij heel jammer en daarom zijn wij dus als Arnhem6811 op zoek naar een nieuwe voorzitter.
Woonachtig in de binnenstad, postcode 6811.

Arnhem6811 heeft zich afgelopen jaren ontwikkeld tot een gestroomlijnde organisatie die opkomt voor de belangen van binnenstadsbewoners. De activiteiten wordt aangestuurd vanuit een bestuur (kernteam) en aan het hoofd van dat bestuur staat een voorzitter.
Als voorzitter heb je verschillende taken. De belangrijkste taak is dat je twee keer per maand (10 maanden per jaar) voorzitter bent van de vergaderingen en die in goede banen leidt.
Een keer per maand komt de agendacommissie bij elkaar die de maandelijkse bestuursvergadering voorbereid.

Een week later komt het bestuur bij elkaar. Tijdens die vergadering worden lopende en actuele zaken besproken. Ook wordt daar inzicht gegeven hoe het in de werkgroepen gaat.
Daarnaast ben je als voorzitter o.a. ook een ‘ambassadeur’ naar andere clubs in de stad. Je kunt dan denken aan bijeenkomsten met bijvoorbeeld de gemeente, Platform Binnenstad Arnhem, etc.


Alles bij elkaar kost het ongeveer 12 tot 16 uur per maand om voorzitter te zijn van Arnhem6811. Het betreft een onbezoldigde functie. En natuurlijk is het dé manier om een belangrijke rol te spelen in het opstuwen van de binnenstad van Arnhem in de vaart der volkeren.
Maar vooral: het is ook leuk. Arnhem6811 bestaat uit een club goeie mensen.
De actieve club bestaat uit ongeveer vijftien enthousiaste binnenstadsbewoners. Jong en oud, rijk en arm.


Heb je interesse om je als voorzitter in te zetten voor Arnhem6811?
Wil je eerst meer informatie? Neem dan contact met ons op via info@arnhem6811.nl