Tegelwipdag in de Brugstraat

Dinsdag 12 oktober om 4 uur zijn wij, bewoners van de Brugstraat, wezen tegelwippen. Reuze gezellig en daarna hoef je niet meer naar de sportschool kunnen we jullie verzekeren! Die tegels zijn gemaakt voor de eeuwigheid, loodzwaar en onverwoestbaar en ze versjouwen is goed voor de spieren en de slanke lijn. Maar ze moesten toch weg want we gaan onze straat groener, blijer , bloemiger en mooier maken. Perken in plaats van tegels. Arnhem6811 subsidieert de beplanting, de gemeente zorgt voor goede grond en de afvoer van de gewipte stenen. Die laatste twee, Team leefomgeving centrum en Arnhem6811 waren er ook  bij: wijkmanagers Monique en Bram, en Mars namens het bewonersplatform Arnhem6811.

Het was in alle opzichten een mooie ervaring. De gezelligheid, de samenwerking, het mooie vooruitzicht van de bloemen en planten, de zoemertjes, de vlinders en de vogels, wij kunnen dit van harte aanraden. 😊