Wij nodigen alle bewoners van de Arnhemse binnenstad uit voor een ontmoetingsmiddag op zaterdag 11 april in ‘In de Weerd’ aan de Weerdjesstraat 168. De bijeenkomst begint om 13.00 uur en de deur is open vanaf 12.30 uur. Wij zorgen voor een hapje en een drankje!

‘Wij’ zijn een groepje buren die samen een nieuw platform willen opzetten voor de Arnhemse binnenstadbewoners. We zijn op zoek naar enthousiaste mensen die willen meedenken én meedoen. Ons doel? De binnenstad nóg mooier en leefbaarder maken. Ook zijn we straks aanspreekpunt voor de gemeente. Dat is belangrijk, want de binnenstad heeft nu en in de toekomst te maken met tal van veranderingen. De stem van de bewoners moet daarbij beslist worden gehoord!Tijdens de bijeenkomst op 11 april zullen we onze plannen nader toelichten. Ook hebben we wethouder Hans Giesing uitgenodigd. Verder vertellen enkele actieve buren wat zij op dit ogenblik al doen in en voor de binnenstad.

Tot slot nog een verzoekje, ook als je niet naar de bijeenkomst komt: we zouden het zeer waarderen als je hier onze korte enquête wilt invullen. Het vergt maar enkele minuten en is voor ons van grote waarde.

Alvast bedankt en hopelijk tot zaterdag 11 april!

Namens Arnhem 6811, bewonersplatform binnenstad Arnhem i.o.

Thea van Vulpen, Nienke Ross, Matthijs Piris, Serge Portier, Mirre Borger en Marcel van Empel