Wie zijn Arnhem6811

 

images-6 Ik ben Thea van Vulpen en vind het prachtig dat binnenstadbewoners zich inzetten voor een mooie binnenstad. Daar wil ook ik mijn steentje aan bijdragen. Tussen 1990-1999 woonde ik in Arnhem. Vanaf 2012 woon ik weer in Arnhem. Als bewoner van de binnenstad tussen Sabelspoort en Rijnkade in, vind ik het vanzelfsprekend zorg te dragen voor mijn omgeving.

Zo heb ik voor het Coehoornparkje samen met buurtbewoners vogelhuisjes gemaakt en opgehangen. En heb ik contacten gelegd met organisaties om het wonen voor ouderen in de binnenstad te verbeteren. De politie en gemeente bellen als ik iets signaleer wat niet goed is. Soms troep opruimen. En zorgen voor vogelbeschermende maatregelen.

Opbouwen en ontwikkelen van een organisatie en samenwerken zijn mijn meest geliefde bezigheden. En dat is ook de reden van mijn voorzitterschap voor Arnhem 6811 in opbouw. Wil je contact met me? Mail me dan via theavanvulpen@arnhem6811.nl.

13920669_1080875108633805_535659617300456797zw1zg Mijn naam is Marcel van Empel, ben 52 jaar en woon sinds 7 jaar in de Velperpoortslangstraat. Ik zit al ruim 20 jaar 100% in de WAO, door een zwaar auto-ongeluk. Daarvoor heb ik de hele wereld bevaren bij Holland Amerika Lijn, en gewerkt in de horeca in, New York, Seattle, Zurich en Amsterdam. En ik was eigenaar van 2 discotheken in de binnenstad van Groningen.

Ik was het zat, om alleen maar commentaar vanaf de zijkant te leveren: bij het bewonersplatform kun je daadwerkelijk wat doen of betekenen voor je woonomgeving. Al is het maar minuscuul, je bent betrokken en je ontmoet medebewoners.

Graag wil ik, dat de binnenstad een fijne omgeving blijft waarin bewoners en (horeca)ondernemers plezierig samen werken en leven. Binnen de kerngroep ben ik verantwoordelijk voor de website en communicatie. Ik ben bereikbaar via marcelvanempel@arnhem6811.nl.

images (18)download (4) Onze namen zijn Mirre Borger en Serge Portier, heerlijk  samenwonend tussen de Rijn en de Eusebius en wij geloven beiden heel sterk in “mogelijkheden en willen” en vooral in combinatie met”samen”, vandaar dat wij dit bewonersinitiatief willen steunen met ons kunnen en dat is “voelen en glimlachen”.
Je kunt ons mailen via SergePortier@arnhem6811.nl en MirreBorger@arnhem6811.nl

 

images (7) Ik ben Nienke Ross, 29 jaar en woon en werk nu ongeveer 7 jaar in de binnenstad. Ik werk bij het Openbaar Ministerie als parketsecretaris. Daarnaast sta ik in het weekend regelmatig achter de kassa of in de garderobe bij Luxor Live en ben ik secretaris bij D66 Arnhem.

Binnen de kerngroep ben ik secretaris. Ik wil graag dat de binnenstad een prettige omgeving blijft waarin bewoners en ondernemers samen werken en leven. Het platform kan daarin een bemiddelende en voortrekkersrol spelen. Daarnaast kan het platform richting de politiek het standpunt van de bewoners kenbaar maken over alle veranderingen die eraan zitten te komen. Neem contact met me op via NienkeRoss@arnhem6811.nl.

Mijn naam is Xavier Maurer, ik woon sinds 3 jaar in de binnenstad. Ik ben in de binnenstad gaan wonen vanwege de levendigheid en de goede verbindingen. Arnhem 6811 is een levendig stukje Arnhen en daar hou ik van. Wonen, winkelen, cultuur, uitgaan, groen: alles wat de stad te bieden heeft komt er samen. Ik vind het leuk om mijn bijdrage te leveren aan een leefbare binnenstad. Naast het visitekaartje van Arnhem is het namelijk ook een woonwijk. Omdat ik meer betrokken wilde zijn bij de ontwikkelingen in de binnenstad ben ik aanvankelijk begonnen in de werkgroep groen en openbare ruimte, nu hou ik me met dezelfde onderwerpen bezig in het kernteam. Ik werk veel met en voor overheden als adviseur, deze kennis zet ik graag bij het platform ‘aan de andere kant’ in voor het belang van de binnenstadbewoners.
Ik ben te bereiken via xaviermaurer@arnhem6811.nl