Projectgroep

De projectgroep bestaat uit bewoners die de wijk 6811 een warm hart toedragen en zich hiervoor inzetten.

Diverse zaken zoals o.a. groen, afval, onderhoud, verkeer, zorg, welzijn en veiligheid komen ter sprake. Maar ook de (komende) projecten van de Gemeente Arnhem, zoals nu de Zuidelijke binnenstad, en de ondergrondse containers. Regelmatig gaan we de wijk in en spreken met diverse bewoners of nodigen ze uit om mee te praten over hun wijk. Hierdoor signaleren we eerder problemen en staan we ook klaar voor andere vragen. Hiermee word ook de basis voor gesprekken met derden gelegd, zoals o.a. de Gemeente Arnhem.

De Projectgroep komt op zijn tijd samen om de lopende en komende zaken/projecten e.d. te bespreken met elkaar. Daar van uit gaan een aantal bewoners zich verder inzetten, genaamd een subgroep.

Omdat 6811 best wel een grote wijk is en ook het centrum van Arnhem, is het heel fijn om zich op deze wijze in te zetten. Ook de contacten met andere bewoners zijn hierdoor zeer aangenaam en men hoort en ziet ook wat er bij de bewoners leeft.

We zitten ook geregeld met elkaar te praten over de Wijk Actie Punten 2016/2017 (WAP) welk je hier kunt lezen.

Wij staan altijd open voor alle 6811 bewoners met een idee, een verbetering, hun vragen of iets anders.

Wil je meer weten of gewoon eens een vergadering bijwonen of misschien ook actief mee praten over een WAP punt of onze projectgroep?

Men kan ons altijd bereiken via: info@arnhem6811.nl

 

download (3)