Team leefomgeving Centrum

 


voor volledige foto

voor volledige foto

voor volledige foto

team leefomgeving Centrum,

De gemeente slaat een nieuwe weg in en wil in samenspraak met wijkbewoners bepalen wat er nodig is in de wijk om de leefomgeving te verbeteren. En dat omdat dit voor elke wijk iets anders kan betekenen zal het team leefomgeving in de wijk te vinden zijn. U krijgt als bewoner meer invloed op ontwikkelingen en mogelijkheden.

Samen optrekken om eigen leefomgeving te versterken is belangrijk om alledaagse en grote maatschappelijke thema s binnen eigen wijk en in de stad aan te pakken.  De gemeente legt, met de komst van de teams Leefomgeving en samen met alle betrokkenen, de verbindingen die daarvoor nodig zijn. Het  team leefomgeving neemt  de taken van de wijkregisseur over.

Arnhem is momenteel opgedeeld in acht gebieden. Eén van die acht gebieden is Centrum, Spijkerkwartier en Arnhemse Broek. Door aanwezig te zijn in uw wijk en aan te sluiten op de dagelijkse gang van zaken, horen en weten wij (team leefomgeving) in toenemende mate wat inwoners, ondernemers, en organisaties doen en wat hen bezig houdt. Wij krijgen zo een goede kijk op de behoeften van uw wijk. Ons team gaat over het budget dat in uw wijk wordt ingezet en wil in samenspraak met bewoners bepalen welke beslissingen het beste genomen kunnen worden, zodat we onze tijd en geld besteden aan wat het meest nodig is.

Op 1 oktober zijn wij, als team leefomgeving, met veel enthousiasme gestart en hebben reeds met een aantal bewoners en organisaties van het gebied/de wijk  kennis gemaakt. Mooi om te zien wat er allemaal al gebeurt en wie zich  inzetten voor de wijk om het wonen in de wijk mooier, beter, gezelliger en leefbaarder te maken.

Wilt u iets delen of iets doen? Laat het ons weten! Wij hopen u graag te ontmoeten in de wijk!!

Hieronder  vijf namen, waarmee u contact kunt opnemen en/of ons gezamenlijk e-mailadres:

gezamenlijk  CSA@leefomgevingarnhem.nl

Gerbrig Dijkstra, 06-47664925,

Monique de Leeuw, 06-14211964,

Anneke Nijman, 06-46737368,

Martijn Stappers, 026 – 377 5655,

Arno Tiernego, 06-50732459,

 

leefteam