Wijkprijs 2016

Banner bij 1e oproepen internet en wijkmedia

Heeft u een goed idee voor uw wijk?

Doe mee en win de wijkprijs!

De Wijkprijs is een geldprijs om nieuwe, vrijwillige activiteiten van bewoners te ondersteunen en te belonen. Want activiteiten dragen veel bij aan prettig wonen en leven in de wijk.

Organiseert u een activiteit voor uw wijk of heeft u plannen daarvoor? Bijvoorbeeld een groepsapp of telefooncirkel voor meer onderling contact? Of gaat u aan de slag met een groep jongeren of zorgt u samen met uw buren voor een fikse opknapbeurt?  Misschien maakt u een kunstwerk waar iedereen in uw wijk van kan genieten?

Kijk dan of uw plannen voldoen aan de voorwaarden voor de wijkprijs.

Ideeën insturen

Vanaf 15 mei t/m 25 juli kunt u online inschrijven voor de wijkprijs op www.arnhem.nl/wijkprijs. De vijf beste ideeën worden beloond met een Wijkprijs, die kan oplopen tot wel € 3.000,–. De uitreiking is op 20 oktober 2016 in het stadhuis.

Wie kiest?

Een deskundige jury kijkt welke inzendingen aan de voorwaarden voldoen. De initiatiefnemers daarvan mogen zich op donderdagavond 20 oktober op een markt presenteren. Zij dingen allen mee naar de prijzen. De inwoners die de markt bezoeken kunnen die avond stemmen en bepalen zo wie de prijswinnaars worden.

1e oproep wijkwebsites wijkkranten Ecoritmische band